Novosti

Body Wrapping

Tretman tijekom kojeg se na tijelo stavljaju preparati s aktivnim sastojcima čije djelovanje pospješujemo zamatanjem tretiranih dijelova tijela u plastičnu foliju. Nakon čega pomoću termo-deke zagrijavamo tijelo i potičemo znojenje i na taj način iz organizma izbacujemo štetne tvari i oslobađamo se napetosti.

Sam tretman sadrži i anticelulitnu masažu koja se razlikuje od ostalih masaža po svojim specifičnim pokretima.Koliko će pritisak biti intezivniji i čvršći ovisi o potkožnom tkivu klijenta.

Masaža kao i sam tretman je individualna i ovisi o željama i problemu klijenta te je potrebno i nekoliko tretmana a kako bi se rezultati održali dugoročno,preporučuju se redovite masaže.

Sastavni dio tretmana liječenja celulita je i ultrazvučna terapija (kavitacija).Sam ultrazvuk djeluje na način da titranjem uzrokuje razgradnju nakupina masnih stanica. Posljedica je povećana propusnost staničnie membrane, a time i bolja opskrba stanica kisikom i hranjivim tvarima, te bolje oslobađanje štetnih, otpadnih tvari iz organizma.